Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gert Strand AB
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dezinfectant Smittstopp
Brand
500 ml, capac cu pompa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Singurul dezinfectant care distruge virusurile gripale porcine, bacterii, stafilococi, microorganismele si protejeaza pe termen lung. Dezinfectanții usuali și cei pe bază de alcool nu asigură nici o protecție de durată după dezinfectare. Desinfectantul lasa un film ultra-subțire, non-toxic din cationici (încărcați pozitiv) de polimer care atrage si ucide virusuri, bacterii, microorganisme incarcate negativ.

Dezinfectantul pentru Suprafete: Pentru toate suprafețele de contact în clădirile publice, birouri, restaurante, scoli, robinete, mânerele ușilor, întrerupătoarele de lumină, toalete, zone de preparare a alimentelor, terminale și suprafețe similare în care infectia se poate răspândi - Protejează suprafețele pentru mai mulți ani.

Săpun lichid cu triplă acțiune antibacteriană: Acțiune triplă. Curăța, dezinfecteaza de bacterii, virusuri si microorganisme și continuă sa ofere protecție timp de câteva ore.

Dezinfectant mâini: Dezinfecteaza si continuă să ofere protecție pentru mai multe ore.

Detalii mai puteti gasi la     http://allfreightfree.com/en/smittstop-37/?currency=EUR

Pretul include taxa perceputa de curier pentru transport in Romania la orice destinatie dar nu si ambalaj & inpachetare.
Din Gura in Gura